NaslovnicaVijestiŽupanijaProgram manifestacije 'Baš dobra spiza' u Skradinu prebacuje se na nedjelju, 27....
Zbog Dana žalosti u Hrvatskoj

Program manifestacije ‘Baš dobra spiza’ u Skradinu prebacuje se na nedjelju, 27. travnja

Zbog Dana žalosti koji je u Hrvatskoj proglašen u subotu, 26. travnja, subotnji program gastro manifestacije „Baš Dobra Spiza!“ u Skradinu je prebačen na nedjelju, 27. travnja. Prema redovnom planu će se održati događanja predviđena za četvrtak, 24. travnja u Drnišu te petak, 25. travnja u Bilicama, sve s početkom u 18 sati.

Na gastro festivalu ukusna jela će pripremati poznati chefovi Josip Vrsaljko i Tomislav Karamarko, a za dobru zabavu će se pobrinuti brojni glazbenici! Gastro manifestacija „Baš Dobra Spiza!“ će se odvijati na tri različite lokacije, i to: u četvrtak, 24. travnja u Drnišu, u petak, 25. travnja u Bilicama te u nedjelju, 27. travnja u Skradinu, pružajući posjetiteljima priliku da istraže čari okusa ovih dalmatinskih podneblja.

Renomirani chefovi Josip Vrsaljko i Tomislav Karamarko pripremat će šest jela specifičnih za ovo podneblje, koristeći lokalne namirnice i spajajući tradiciju s modernim kulinarskim tehnikama, a kako će to sve skupa izgledati te kakvog će biti okusa – najbolje da se uvjerite sami na jednoj (ili više) od ovih lokacija.

Svako vrhunsko jelo „traži“ i vrhunsku kapljicu pa ćete tako imati priliku guštati i u lokalnim vinima te drugim pićima koja će se prodavati na sve tri lokacije.

Uz to, posjetitelji će moći uživati i u bogatom zabavnom programu koji uključuje nastupe Gradskog puhačkog orkestra Drniš i Gradske glazbe Skradin na sve tri lokacije, zatim nastupe Klape Drniš u Drnišu i Bilicama te Klape Skradinke u Skradinu, a za dobru atmosferu tijekom trodnevnog festival pobrinut će se i DJ MengRen. Ovaj spoj tradicionalne i moderne glazbe stvorit će savršenu kulisu za uživanje u gastronomskim delicijama.

“Baš Dobra Spiza” promovira eno-gastro turizam u zaleđu Šibensko-kninske županije, a rezultat je suradnje turističkih zajednica Bilice, Skradin i Drniš te ima za cilj produženje turističke sezone i stvaranje inovativnog eno-gastro iskustva za domaće stanovništvo i posjetitelje.

Pripremite se za tri dana nezaboravnih okusa, mirisa i doživljaja u zaleđu Šibensko-kninske županije, i to 24. travnja na Poljani u Drnišu, 25. travnja na plaži nasuprot igrališta u Stubljlu u Bilicama te 27. travnja na Trgu Male Gospe u Skradinu, s početkom u 18 sati.

NAJNOVIJE
- Oglas -
- Oglas -